logo
 
 

Cautati-ne pe  Facebook  si  Twitter
+40 (743) 193069

Evenimente

restaurant
Evenimente cu totul deosebite

Restaurantul Pensiunii Casa Anca, elegant si totodata primitor, se dovedeste a fi locul potrivit atat pentru a servi masa cat si pentru a organiza dineuri oficiale si evenimente speciale. Avand o capacitate de 60 de locuri se pot organiza botezuri, petreceri si la cerere restaurantul se poate transforma in sala de conferinte fiind dotata cu video proiector, TV si acces internet.

Atat restaurantul pensiunii cat si gradina de vara va stau la dispozitie pentru organizarea de dineuri sau cocktailuri oficiale, nunti sau botezuri, zile onomastice si petreceri. Restaurantul pensiunii va garanteaza un eveniment reusit atat prin preparatele culinare deosebite si delicioase cat si printr-un serviciu impecabil.

I.I. MIHALACHE ANA - Pensiunea Anca respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora.

Sunt de acord Politica de cookies