logo
 
 

Cautati-ne pe  Facebook  si  Twitter
+40 (743) 193069

Restaurant

restaurant
Restaurant Pensiune Casa Anca

Restaurantul pensiunii Casa Anca va ofera intr-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare deosebite din bucataria internationala sau romaneasca, pregatite pentru dumneavoastra de specialisti in arta culinara. Toate preparatele culinare oferite oaspetilor pensiunii sunt intotdeauna proaspete, de calitate si preparate in bucataria noastra.

Preparatele necesita o pregatire elaborata, se merge numai pe preparate “home made”, inclusiv in ceea ce priveste sosurile. Se lucreaza EXCLUSIV cu produse naturale si nu se folosesc semi-preparate sau alte produse care contin E-uri si conservanti.

Salate, supe, fripturi, specialităţi şi alte feluri de mâncare, care mai de care mai interesante, aşteaptă să fie gustate de dumneavoastră, pe care vă considerăm cei mai pretenţioşi clienţi!

Vinul, afinata si tuica care v-o putem oferi sunt de casa.

In zilele toride sau in serile calde de vara va puteti destinde pe terasa restaurantului sau in gradina de vara a pensiunii intr-o ambianta intima dar revigoranta si racoritoare unde se pot organiza gratare si petreceri.

Amenajat la parterul pensiunii cu o capacitate de 60 de locuri, restaurantul pensiunii Casa Anca sta la dispozitia dumneavoastra in scopul organizarii diferitelor mese festive (nunti, botezuri, aniversari onomastice, conferinte), servirea fiind asigurata de un personal calificat.

La cererea clientului se pot organiza mese in stil traditional cu oaie sau purcelus la protap, diferite gustari la gratar.

I.I. MIHALACHE ANA - Pensiunea Anca respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora.

Sunt de acord Politica de cookies